AWB ThermoElegance Advance 4

AWB ThermoElegance Advance 4 CW4

€1,325

De ThermoElegance Advance heeft een hoog
rendement door optimale isolatie van alle manteldelen.
Tevens zorgt de optimale isolatie samen met
het grote modulatiebereik en de
tweestandenpomp voor een geluidsarm toestel.

SKU: 7011646. Categorieën: , . Tags: , , .

De ThermoElegance Advance HR-ketel heeft een hoger tapwaterrendement van meer dan 91% en in de stand-by stand een energieverlies van nog minder dan 2W. De ThermoElegance Advance is een modulerende HR107 ketel met een RVS warmtewisselaar, verkrijgbaar als solo- en als combi-toestel. De ketel is gebouwd voor nu en morgen, met nog meer service- en onderhoudsgemak.

De ThermoElegance Advance is hybride ready en te combineren met het hybride systeem GeniaHybrid en het zonneboilersysteem HelioConcept120.

Onderhouds- en servicevriendelijk

De ThermoElegance Advance is onderhouds- en servicevriendelijk door de eenvoudige opbouw van de ketel. Het toestel heeft een compact en doordacht hydraulisch blok waardoor elk component vanaf de voorzijde gemakkelijk te bereiken is. Bovendien zorgt het dubbele display voor een efficiënte en snelle diagnose. Zo is het onderhoud en de serviceverlening gemakkelijker, het rendement verbeterd, het geluidsniveau verlaagd, de restopvoerhoogte van de ventilator vergroot en het display gebruikersvriendelijker voor de installateur én de eindgebruiker. Daarnaast is voor de ThermoElegance Advance gebruik gemaakt van bewezen technieken en componenten. De ketel is daarbij nog scherper geprijsd. In combinatie met de vele verbeteringen zorgt dit voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Merk en model
Fabrikant:AWB
Model:ThermoElegance Advance 4
Type:24 kW
CW klasse:CW4
Verwarming
Vermogen:24.5 kW
Warmwater
Aantal liters warmwater per minuut bij 60°C:8.7 ltr
Aantal liters warmwater per minuut bij 40°C:14.6 ltr
Vultijd bad van 100 liter op 40°C:7.0 min
Gelijktijdig gebruik van warmwater kranen:nee
Doorstroomsysteem:ja
Afmetingen
hoogte:740 mm
breedte:420 mm
diepte:340 mm
gewicht:31 kg