Remeha Avanta

Remeha Avanta CW5

€1,400

Een opvallend kleine HR-combiketel met opvallend grootse prestaties

SKU: 7350892. Categorieën: , . Tags: , , .

Wie de compacte, lichtgewicht Avanta ziet, kan zich nauwelijks voorstellen dat hij een enorme kracht in zich heeft. De Avanta heeft echter een groot vermogensbereik en levert een luxueuze hoeveelheid warm tapwater waar u maar wilt. Bovendien is deze kleinste Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal.

Warmte en warm water moeten altijd beschikbaar zijn. De Remeha Avanta is uitgerust met de speciale Remeha Comfort Master besturing. Deze zorgt ervoor dat de ketel vrijwel nooit dienst weigert. Wel zo prettig!

Dankzij zijn compactheid, lichte gewicht en fraaie uiterlijk, kunt u de Remeha Avanta vrijwel overal in uw huis plaatsen. Zo past hij bijvoorbeeld in een keukenkastje of in een verloren hoekje op zolder. Plaatst u de Avanta in het zicht? Dan zorgt de optioneel leverbare afdekmantel ervoor dat alle aansluitingen netjes worden weggewerkt. Geluidsoverlast zal de Avanta u niet bezorgen: het toestel is zeer geluidsarm met weinig starts en stops. De Avanta is niet voor niets de meest verkochte ketel van Nederland. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt.

Merk en model
Fabrikant:Remeha
Model:Avanta
Type:35 kW
CW klasse:CW5
Verwarming
Vermogen:31.2 kW
Warmwater
Aantal liters warmwater per minuut bij 60°C:9.0 ltr
Aantal liters warmwater per minuut bij 40°C:15.0 ltr
Vultijd bad van 100 liter op 40°C:7.0 min
Gelijktijdig gebruik van warmwater kranen:beperkt
Doorstroomsysteem:ja
Afmetingen
hoogte:600 mm
breedte:400 mm
diepte:290 mm
gewicht:28 kg