Remeha Tzerra M 24c

Remeha Tzerra M 24c CW3

€1,250

Met de Tzerra zet Remeha opnieuw de standaard in kwaliteit.

SKU: 7352031. Categorieën: , . Tags: , , .

De ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen komen samen in modules, een belangrijke stap naar nog hogere betrouwbaarheid. Dus gewoon de beste kwaliteit die u kunt krijgen!

De Tzerra is een combiketel voor verwarming en warm water. Heeft u bijvoorbeeld een stortdouche, dan stelt u daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Of u nu een appartement of een vrijstaande woning heeft, de Tzerra is de ketel voor u.

Een groot voordeel van deze mooie ketel is dat hij bijna overal in uw huis te plaatsen is. De Tzerra is zo klein dat hij zo nodig in een keukenkastje past, in dat hoekje onder de trap, of in uw badkamer.

Alle belangrijke techniek is geintegreerd in slechts vier hoofdmodules. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum beperkt is. Wanneer de Tzerra service nodig heeft, kan uw installateur deze door de eenvoudige modulaire opbouw snel oplossen. Een melding van de service kunt u ook aflezen op de iSense of qSense thermostaat.

Merk en model
Fabrikant:Remeha
Model:Tzerra M 24c
Type:24 kW
CW klasse:CW3
Verwarming
Vermogen:20.9 kW
Warmwater
Aantal liters warmwater per minuut bij 60°C:6.0 ltr
Aantal liters warmwater per minuut bij 40°C:11.2 ltr
Vultijd bad van 100 liter op 40°C:9.0 min
Gelijktijdig gebruik van warmwater kranen:nee
Doorstroomsysteem:ja
Afmetingen
hoogte:550 mm
breedte:370 mm
diepte:270 mm
gewicht:19 kg